Сайт директора КЗ "СЗШ № 23" 
м. Кам'янське

Вівторок, 30.04.2024, 21:56

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2016 » Листопад » 19 » Лоти ярмарку партнерів 2016-2017 н.р.
00:13
Лоти ярмарку партнерів 2016-2017 н.р.

Усі лоти ярмарку партнерів розподіляються за напрямами.

У Ярмарку партнерів беруть участь лише навчальні заклади, педагоги або батьки, тобто повнолітні учасники проекту. Учні можуть брати участь у ІІ та ІІІ етапах Ярмарку партнерів лише спільно з педагогами навчального закладу.

Якщо ви хочете подати заявку на участь в ярмарку партнерів як автор - заповніть форму.

Якщо ви хочете переглянути представлені лоти та долучитись до поданих ідей та пропозицій - оберіть напрям, що вас зацікавив та ознайомтеся із пропозиціями та ідеями, які виставлено на аукціон. 

Якщо вас зацікавила певна ідея, або пропозиція і ви хочете долучитись до її реалізації, заповніть заявку на участь у роботі партнерської групиабо напишіть листа на електронну адресу info@miksike.net.uaВ темі листа зазначте "Ярмарка партнерів", а також:

  1. Представтесь -
  • якщо ви берете участь як педагог, напишіть всій логін на сайті проекту,
  • якщо ви представляєте навчальний заклад, який хоче долучитись до реалізації ідеї представленої в лоті, зазначте "участь бере навчальний заклад";

      2. Коротко напишіть, що саме вас привабило у лоті.

 

 Увага! коментарі, які містять неправдиву інформацію, порушують правила участі у ярмарку, або ображають її учасників, будуть видалятися.

 

1. Дидактичне забезпечення навчально-виховного процесу

У даному блоці зібрані лоти присвячені розробці та використанню авторських дидактичних матеріалів за оновленими навчальними програмами. Долучаючись до авторів лоту даного напряму ви зголошуєтесь до групи розробників дидактичних матеріалів  для певного навчального предмету, класу, в основі яких є іструменти Міксіке.

Таблиця лотів напряму

 

2. Реалізація міжпредметних зв'язків у навчанні та вихованні

У даному блоці зібрані лоти, які розкривають можливості використання інструментів платформи Міксіке та інших онлайнових інструментів у реалізації міжпредметних зв'язків в навчально-виховному процесі ЗНЗ та у позашкільних заходах. 

Ви матимете можливість взяти участь у розробці та реалізації таких ідей. 

Таблиця лотів напряму

 

3. Змагання, конкурси, навчальні дослідження

У даному блоці зібрані лоти, які пропонують розробку та проведення різноманітних навчальних, розвивальних, пізнавальних, інтелектуальних онлайнових змагань, конкурсів та навчальних досліджень. 

У даному напрямі зібрано лоти педагогів та ЗНЗ, які шукають партнерів для створення та проведення подібних заходів з учнями не лише своєї школи, а й з учнями та педагогами ЗНЗ України та інших краін-учасниці проекту.

Таблиця лотів напряму

 

4. Моніторинг якості навчання та авторських дидактичних матеріалів

У даному блоці зібрані лоти, автори яких готові поділитися досвідом або шукають партнерів щодо використання інструментів Міксіке та інших онлайнових інструментів для проведення моніторингу якості навчання у ЗНЗ або/та визначення якості авторських дидактичних матеріалів, що знаходяться у відкритому доступі. 

У партнерських групах цього напряму ви матимете можливість обмінятися досвідом, або долучитися до розробки механізмів оцінювання якості навчання або якості авторьких дидактичних матеріалів, що створюються з використанням інтернет-сервісів, зокрема інструментів Міксіке.

Таблиця лотів напряму

 

5. Інше

У даному блоці зібрані лоти, які не підпадають під характеристики попередніх напрямів, але є цікавими для реалізації у навчальних закладах України та інших країнах-учасницях проекту. 

Таблиця лотів напряму

Категорія: Методичний кабінет | Переглядів: 574 | Додав: shkolyar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24

Міні-чат


Друзі сайту





Тесторіум

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0